VIDEO - Angajatele unei primării au chemat manichiurista să le facă unghiile în timpul programului, în sala Consiliului Local


Scene inedite, am putea spune, surprinse în sala de ședințe a Consiliului Local dintr-o primărie: angajatele primăriei au chemat o manichiuristă să le facă unghiile în timpul programului. 

Un funcționar public al primăriei din Balcani, județul Bacău, a rămas de-a dreptul uimit când a văzut că în sala de ședințe a Consiliului Local, pe o masă, erau pregătite ustensile pentru manichiură, iar în curtea instituției, în pauza de țigară, se afla manichiurista. 

Femeia a fost chemată la primărie pentru a le îngriji unghiile angajatelor de acolo. Aceasta s-a prezentat la porțile consiliului local cu tot tacâmul, lămpi,pile, geluri, ștrasuri și ce mai era de trebuință pentru a le face unghiile funcționarelor instituției. Momentul a fost întrerupt de un consilier local care a filmat totul. 

În imagini se vede cum manichiurista îşi aştepta următoarea clientă în timp ce asculta manele și trăgea cu saț dintr-o țigară.  Aceasta avea pe masă şi câteva bancote de 50 de lei şi 10 lei, semn că una dintre angajatele primăriei tocmai îşi terminase şedinţa de manichiură. Consilierul revoltat a început să o tragă pe manichiuristă la răspundere pentru faptul că îşi făcea meseria în sala Consiliului Local al comunei.

-Eu aici vin la ședințele de consiliu local. 

-Da, știu…

-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei? 

-Am zis că da.

-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?”, a fost dialogul celor doi.

Se pare că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în primăria Balcani. Consilierul spune că primarul ştie despre situaţia respectivă de cel puţin doi ani, însă nu face nimic, potrivit ziaruldebacau.ro.

Comentarii Facebook