Urs împușcat, batjocorit de vânătorii români - VIDEO


Cadavrul unui urs de peste 400 de kg a fost târât și batjocorit de primarul unei comune buzoiene și de cei care au venit să-l recolteze. Cruzimea acestora este greu de descris.

Ursul a terorizat comunele Colţi şi Pănătău și a fost omorât, joi dimineață, de către vânători. După ce a fost împușcat, primarul comunei Colți a postat pe site-urile de socializare corpul neînsuflețit al ursului care, în ultima lună, a făcut ravagii în gospodăriile a zeci de localnici din comunele Colți și Pănătău.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a fdace o anchetă Agenţia Judeţeană de Protecţia Mediului Buzău şi la Garda de Mediu.

Este inadmisibil!!! La prima ora a dimineții, o echipă de comisari de la Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu va fi la Buzău. Vom cere inclusiv intervenția organelor de cercetare penală! Iar Corpul de Control al Ministrului va verifica modul în care cei din Agenția și Garda județene și-au îndeplinit atribuțiile. Le garantez vinovaților că vor plăti scump!”, a scris Gratiela Gevrilescu pe Facebook.

Comentarii Facebook