Miercuri 24 Aprilie

Un TIR plin cu ciment s-a făcut una cu pământul în Defileul Jiului. Camionul a blocat în totalitate circulația din zonă


Imagini dezastruoase, după ce un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat și a blocat circulația pe ambele sensuri. 

În momentul accidentului, în TIR se aflau două persoane, o femeie și un bărbat. Aceștia au fost găsiți conștienți de echipajele de intervenție chemate la fața loclului. 

TIR-ul a blocat circulația zeci de minute în Defileul Jiului

Potrivit ISU Gorj, la faţa locului au intervenit Garda de Intervenţie Bumbeşti Jiu cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi SAJ cu 3 ambulanţe.

În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs în zona Mănăstirii Vişina, în care a fost implicat un TIR care s-a răsturnat pe partea carosabilă. (...) Primele echipaje ajunse la faţa locului au constatat că în urma impactului au rezultat 2 victime care nu sunt încarcerate. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri, TIR-ul este răsturnat pe carosabil, pe drumul european E79”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, potrivit Observator. 

Victimele au fost transportate la spital, iar, la scurt timp, autorităţile au intervenit pentru ridicarea camionului şi deblocarea circulaţiei.


Comentarii Facebook