Un tată și-a aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4. Copila, găsită moartă de un trecător


O fetiță de doar trei luni a avut parte de o moarte cumplită, seara trecută, după ce a fost aruncată de la etajul 4 de propriul tată. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 21:00, într-un bloc din Chișinău, Republica Moldova. 

Polițiștii moldoveni au anunțat tragedia pe pagina de Facebook, precizând că autorul grozăviei are 28 de ani, este „de origine străină" și a fost reținut pentru omor. În cadrul cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că bebelușul se afla acasă cu tatăl ei. La un moment, din motive încă necunoscute, individul și-a aruncat fetița pe geam, de la etajul 4.

Mama bebelușului care a fost aruncat de către soț de la etajul patru al unui bloc susține că în acele momente era plecată la magazin cu fiica sa mai mare de 2 ani. Când s-a întors a văzut ambulanța, iar vecinii vorbeau că a căzut un copil de la etaj, însă nu a crezut că acesta era copilul ei, pe care-l lăsase cu soțul, acesta fiind bolnav de diabet. 

Potrivit agenților moldoveni, bebelușul a fost găsit de un trecător.

Era sotul meu, nu ne-am certat, noi cu fiica am iesit pana la magazin, ne-am intors, iar acolo era ambulanta, politia nu am observat-o. Ne-am ridicat, vecinii vorbeau ca a cazut un copil de la geam, eu nu am crezut ca acesta este copilul nostru. Cand am intrat in casa, nu am vazut copilul, l-am intrebat pe sot si atunci am inteles ca el nu era bine. El are diabet si cand zaharul scade el nu este bine, avea probleme de sanatate, care nu se trateaza. El nu este agresiv, el poate uneori sa adoarma, sa vorbeasca aiurea, dar niciodata sa faca ceva gresit, in special cu copiii. Asta nu este prima data cand il las cu copiii, el sta cu ambele fiice. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva”, a declarat mama copilului pentru PRO TV Chișinău. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Întrebată cum se simte după această tragedie, femeia a spus ca se simte rău, însă nu a luat calmante pentru că mai are încă o fetita de 2 ani de care trebuie să aibă grijă. Totodată, femeia susține că soțul ei nu este vinovat pentru cele întâmplate și vrea ca acesta să fie eliberat. 

El singur este in soc cand a inteles ce a facut, nu si-a dat seama, el nu putea sa faca asa ceva, este un tata foarte bun”, a mai adăugat femeia. 

Comentarii Facebook