Duminica 25 Septembrie

Un tânăr este cercetat de polițiști după ce a „agresat sexual” o vacă. Cum a fost prins


Un tânăr din localitatea ieșeană Deleni este cercetat penal după ce a fost prins de proprietarul unei vaci făcând sex cu aceasta, urcat pe două găleți, în spatele animalului.

Proprietarul vacii a auzit zgomote din grajd și a mers să vadă ce se întâmplă. Când a întrat în adăpostul animalelor, omul a văzut un tânăr cu pantalonii în vine, urcat pe două găleți, la spatele unei vaci. Prins asupra faptului, acesta și-a ridicat pantalonii de pe vine și a fugit, scrie Ziarul de Iași.

Fermierul a mers la poliție și a reclamat fapta, iar în urma vizionării unor imagini surprinse de camere de supraveghere, bărbatul a fost depistat. Pe numele lui a fost deschis dosar penal.

Dosar penal pentru violare de domiciliu și schingiuirea animalelor

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Scobinți au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că în noaptea de 18 aprilie, un tânăr ar fi pătruns pe proprietatea sa și ar fi supus o bovină la acte de natură sexuală. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată de polițiști în persoana unui tânăr de 22 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și rănirea sau schingiuirea animalelor, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii Facebook