BMW „bombardat” cu ouă și făină înainte de sărbători: „Pare mâna unei femei supărate! Doamnele sunt cele care dau cu făină, cu ouă”


Un BMW a fost mânjit cu făină și ouă, pe o stradă din centrul orașului Huși. Mașina a rămas așa aproape toată ziua, trecătorii comentând amuzanți peisajul neobișnuit: „i-a făcut cozonacii direct pe capotă”.    

BMW-ul a fost ținta unui atac nocturn cu făină și ouă, nu neaparat ca semn al sărbătorilor pascale, cât mai mult ca o revanșă a unei persoane scoase din fire, scrie Vremea Nouă.

„A fost mâna unei femei supărate”

Mașina a stat plină de făină și ouă toată ziua de vineri, fără ca proprietarul să se arate la față. Motiv pentru ca localnicii să admire pe îndelete BMW-ul dat cu făină și trecut prin ouă.

Pare mâna unei femei supărate! Doamnele sunt cele care dau cu făină, cu ouă. Dacă era bărbat, atunci îi spărgea o roată. Cred că o doamnă foarte supărată a decis să îi arate dânsului că nu se poate juca niciodată cu o femeie serioasă și gospodină. I-a făcut cozonacii direct pe capotă”, s-au amuzat unii.

„La ce prețuri sunt acum, ca să arunci făina și ouăle e chiar ceva urât”

Alții au reacționat din alt punct de vedere. „La ce prețuri sunt acum, ca să arunci făina și ouăle e chiar ceva urât. De alimente nu trebuie să își bată nimeni joc, păcat. E Săptămâna Mare”, a fost o altă opinie.

Până acum nu a venit nimeni să vadă ce este cu mașina, doar oamenii care se uită și râd de așa trăsnaie. Probabil, proprietarul locuiește pe aici aproape, dacă are mașina parcată aici. Am mai văzut acest BMW, dar nu știm exact al cui este”, au spus comercianții din zonă.


Comentarii Facebook