Un soldat rus a primit „aprobarea” soției: Poți să violezi ucrainene dar să folosești protecție. Ce a pățit apoi militarul


Roman Boikovski, soldatul rus pe care soția sa l-a îndemnat să „se protejeze” când violează femei ucrainene, a fost luat prizonier în apropierea orașului Izium, regiunea Harkov. 

Conform publicației Obozrevatel, soldatul rus Roman Boikovski a fost luat prizonier de armata ucraineană. Informația a fost confirmată și de un fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse. „Soldatul armatei ruse din Crimeea căruia soţia sa i-a recomandat să se protejeze dacă violează femei ucrainene a fost luat prizonier de Forţele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, a spus acesta.

Autoritățile din Kiev au publicat recent un clip audio al unei conversații între doi soți ruși, care au fost acum identificați drept Roman Bykovsky și soția sa Olga Bykovskaya.

Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, a transmis fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev.

Soția i-a „permis” militarului să violeze femei ucrainene

În înregistrare publicată de SBU, femeia este auzită spunându-i bărbatului că are permisiunea de a viola femei ucrainene, atât timp cât nu îi spune și se protejează. Clipul șocant de 30 de secunde a fost lansat pe 12 aprilie, când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis „sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor.

În înregistrare se aude apoi vocea unui bărbat, despre care se crede că este cea a lui Roman Bykovsky:

-Deci ar trebui să le violez și să nu îți spun nimic?

-Da, ca să nu știu nimic.

-Chiar pot?

-Da, îți permit. Folosește doar protecție.

Anchetatorii au descoperit ulterior că cele două numere de telefon  erau legate de două conturi de pe rețeau a de socializare rusă Vkontakte, aparținădu lui Roman Bykovsky, în vârstă de 27 de ani și a soției sale, Olga Bykovskaya, ambii originari din Orel, Rusia, potrivit Obozrevatel, citat de newsbulletin.com. Într-o conversație cu jurnaliștii, soția invadatorului, Olga, a declarat că acesta ar fi fost rănit și că este tratat la Sevastopol. 


Comentarii Facebook