Doi soţi, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Polițiștii iau în calcul o posibilă crimă, urmată de sinucidere


Doi soți din localitatea Sărmaș din Harghita au fost găsiți împușcați în propria casă. Polițiștii iau ăn calul ca primă ipoteză o crimă, urmată de o sinucidere.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul împușcat avea 64 de ani, iar soția lui era cu trei ani mai tânără. Cuplul avea împreună doi copii. Lângă trupurile neînsuflețite ale celor doi a fost găsită și arma care a fost folosită. Anchetatorii iau în calcul variantei unei crime urmată de sinucidere. 

Ieri, în data de 1 mai, în jurul orei 9:15 , Poliția municipiului Toplița a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Sărmaș au fost identificate două persoane (soț și soție), ce prezintă urme de împușcare. Având în vedere sesizarea, s-a constituit un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor. Urmează a fi stabilite împrejurările în care s-a săvârșit fapta”, a declarat prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, Dan Dumitru Gîlcescu. 

Nu se știe ce s-a întâmplat între cei doi și dacă poate fi vorba despre o crimă premeditată sau degenerarea unui conflict matrimonial. 


Comentarii Facebook