Un român a prezentat un buletin care expiră în anul 3119 - FOTO


Un bărbat s-a legitimat când a fost oprit de jandarmi cu un document pe care scria ”ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Bărbatul a refuzat să comunice cu autoritățile așa că a fost dus direct la Spitalul de Psihiatrie Obregia, din București. 

A refuzat legitimarea motivând că este suveran

Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare. Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor”, precizează reprezentanții Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

YTljNDYwNmZiMGM3NzBkNWQwZTFhN2E3YmY4MDcw.thumb.jpg

ODAwJmhhc2g9Y2RjMzNjNmE0OWYzY2M1N2RhYTVjOGQ0MTM3MDgyNjE=.thumb.jpg

Comentarii Facebook