Un jurnalist CNN a izbucnit în lacrimi în direct după ce Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA VIDEO


Jurnalistul CNN Van Jones a început să plângă în direct după anunțul conform căruia Joe Biden a fost desemnat cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite.

Vreau ca fiul meu să vadă asta. E mai uşor să te comporţi ieftin şi să-ţi iasă, dar se întoarce roata. Iar asta e o zi bună pentru ţară”, a spus Jones, în lacrimi, conform G4media.

Momentul a avut loc după ce CNN a anunţat că alegerile au fost câştigate de Bide, iar jurnalistul nu a mai putut să-şi controleze emoţiile. Anderson Cooper l-a întrebat pe Jones ce părere are despre victorie, iar jurnalistul a făcut o pauză apoi a început să plângă.

Păi, e mai uşor să fii părinte în dimineaţa asta. E mai uşor să fii tată, să le spui copiilor tăi că într-adevăr contează caracterul. Să spui adevărul contează. Să fii un om bun contează, şi e mai uşor acum pentru mulţi oameni”, a spus el.

Dacă eşti musulman în această ţară, nu trebuie să îţi mai fie teamă că preşedintele nu te vrea aici. Dacă eşti imigrant, nu trebuie să te îngrijorezi că preşedintele va fi fericit să vadă că îţi este luat copilul din braţe sau dacă copiii imigranţilor născuţi aici sunt expulzaţi”, a continuat Jones.

Acesta a adus în diuscuție și cuvintele folosite de George Floyd, înainte de a fi ucis de poliţişti, „Nu pot să respir”.

Nu era doar George Floyd care nu putea respira. Sunt mulţi oameni care au simţit asta. Te trezeşti în fiecare zi, vezi mesajele de pe Twitter şi te duci la magazin, iar oameni care înainte se fereau să-şi arate rasismul devin din ce în ce mai răi”, a mai spus jurnalistul.

Comentarii Facebook