Joe Biden a ținut primul său discurs ca președinte ales al SUA: Este timpul să vindecăm America VIDEO


Joe Biden a ținut, sâmbătă seară, primul său discurs în calitate de președinte ales al Statelor Unite ale Americii.

Administrația noastră va fi despre oameni și vom face ca America să fie respectată din nou în lume”, a spus democratul Joe Biden. ”Trebuie să facem din această țară un tărâm pentru toată lumea. Trebuie să reclădim spiritul acestei țări”, a subliniat el, într-o nouă pledoarie pentru unitate.

Oamenii acestei națiuni au vorbit, ne-au atribuit o victorie clară”, dar „nu sunt state roșii și state albastre, sunt doar Statele Unite”, a spus Joe Biden, comentând rezultatul alegerilor.

Cei care ați votat pentru președintele Trump, vă înțeleg dezamăgirea, și eu am pierdut de câteva ori, dar haideți să ne dăm reciproc o șansă, să fim toți americani, să fim uniți și să construim, e timpul să vindecăm America”, a spus democratul adresându-se susținătorilor actualului locatar de la Casa Albă, conform Digi 24.

E timpul să lăsăm deoparte cuvintele grele, să mai scădem temperatura, să ne vedem din nou, să ne ascultăm din nou și să avansăm. Trebuie să încetăm să ne tratăm oponenții drept dușmani. Nu sunt dușmani. Sunt americani. Biblia ne spune că pentru orice există un timp, un timp pentru a construi, un timp pentru a culege, un timp pentru a semăna și un timp pentru a vindeca. Este timpul să vindecăm America”, a arătat Joe Biden.

Comentarii Facebook