Un hoţ de mașini a încercat să se ascundă de poliție în interiorul unui ursuleț de pluș. „Au văzut un urs mare care respiră”


Un hoț de mașini a găsit o metodă inedită de a se ascunde de poliţiştii aflaţi pe urma lui. Tânărul s-a ascuns, astfel, în interiorul unui ursuleț de pluș pentru a scăpa de oamenii legii.

Britanicul Joshua Dobson, care era căutat pentru furt și infracțiuni comise la volan, a încercat să păcălească poliția din Greater Manchester în timpul percheziției care a avut loc într-o casă dinn Rochdale, în luna iulie, scrie BBC.

S-a ascuns în ursuleţul de pluş

Cu toate acestea, autorităţile au spus că ofițerii „au văzut un urs mare care respira” și l-au găsit pe tânărul de 18 aniascuns înăuntru”. El a fost condamnat la nouă luni de detenţie într-o instituție pentru tineri infractori de către magistrații din Manchester. Decizia a fost pronunţată la data de 5 august.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că Dobson a fost „căutat de noi după ce a furat o mașină în mai și nu a plecat fără să plătească pentru combustibil în aceeași zi. Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat la adresă un urs mare care respira înainte de a-l găsi pe Dobson ascuns înăuntru”.

El a adăugat că britanicul a fost acum „îndesat în spatele gratiilor” după ce a fost condamnat pentru furt de mașini, a condus în timp ce avea permisul suspendat și a plecat fără a plăti benzina.

Comentarii Facebook