Vineri 30 Septembrie

Orbit de gelozie, un soț și-a urmărit soţia pe GPS şi a descoperit că plecase la amant. Înfuriat, soțul l-a înjunghiat pe bărbat de 9 ori


Un bărbat de 40 de ani din Roma a fost înjunghiat cu sânge rece de un tânăr de 35 de ani, după ce acesta a descoperit că ar fi amantul soției sale. Totul s-a întâmplat miercuri la Roma. Bărbatul de 35 de ani a vrut să facă pe detectivul şi şi-a urmărit soţia cu ajutorul unei aplicaţii GPS. După ce a finalizat traseul, acesta a prins-o în timp ce se întâlnea cu amantul.

Într-un moment de furie, tânărul s-a năpustit asupra victimei şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Țipetele soției au atras atenția vecinilor care au dat imediat semnalul de alarmă, și în același timp l-au distras pe atacator. Bărbatul de 40 de ani a ajuns de urgenţă la spital, unde a fost internat cu răni extrem de grave cauzate prin înjunghiere. Atacatorul a fost reţinut de poliţiştii din Flaminio, fiind acuzat de tentativă de omor, scrie ilsussidiaro. 

Pentru că în timpul atacului victima a încercat să se apere, atacatorul a fost şi el rănit şi internat la spital unde se află sub supravegherea medicilor. După cum relatează presa străină, bărbatul bănuise de mult că soția sa a avut o relație extraconjugală, și pentru că lucrurile dintre cei doi luaseră o întorsătură proastă a decis să o urmărească. Aşa a decis să instaleze un GPS în maşina ei pentru a-i putea da mai repede de urmă, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook