Un copil de 7 ani, dat dispărut de părinţi, a fost găsit mort în maşina de spălat din garaj


Tragedie în Texas, unde un copil în vârstă de 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat din garaj. Părinţii au alertat autorităţile la o oră după dispariţia băiatului, polițiștii nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla.

Băiatul fusese declarat dispărut de către părinţi cu doar câteva ore înainte de a fi descoperit în maşina de spălat, amplasată în garajul familiei. Părinţii l-au căutat disperaţi timp de o oră în dimineaţa zilei de 28 iulie, dar după ce au văzut că nu reuşesc să-l găsească au alertat autorităţile, notează fox4news.com. Poliţiştii au fost şocaţi să găsească băiatul în maşina de spălat şi spun că nu îşi explică ce s-a întâmplat.

Nu știm ce s-a întâmplat, dar intenționăm să aflăm", a declarat un reprezentant al poliţiei. Cercetările au relevat faptul că niciuna dintre intrările în casă nu prezintă urme de forţare, ceea ce înseamnă că este exclus ca o persoană străină să fi avut de-a face cu incidentul. Băiatul fusese adoptat în 2019. În momentul în care a realizat că a dispărut, mama se pregătea să plece la muncă, iar tatăl era acasă.

Pentru a înțelege cele petrecute, anchetatorii i-au separat pe cei doi soţi pentru a le lua declaraţii individual. „Părinții au fost separați și reținuți, o procedură standard, și vor fi duși la biroul din centrul orașului pentru interviu", au declarat poliţiştii. Până acum, nimeni nu a fost arestat, scrie Observator. 

Comentarii Facebook