Vineri 9 Decembrie

Un copil de 6 ani, dispărut duminică seara, a fost găsit în albia unui râu


Caz tragic în județul Arad! Un copil de doar 6 ani, dispărut duminică seară, a fost găsit decedat în albia unui râu din apropiere.

Copilul a fost dat dispărut de acasă duminică seara, în jurul orei 19:00. La doar 30 de minute de la sesizare, băiețelul, care era crescut doar de bunică, a fost găsit fără suflare în albia râului Crișul Alb. Echipajul medical de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat însă, transmite presa locală. Tragedia a avut loc în localitatea arădeană Chisindia, potrivit Aradon, scrie Kanal D.

Ce a transmis IPJ Arad

În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate.

După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei

Comentarii Facebook