Un copil a ajuns la urgențe, după ce a aprins câteva petarde găsite într-un șanț. Medicii au reușit să-i salveze ochiul


Un copil de 12 ani din Maramureș a fost grav rănit, la față și la un ochi, după ce a aprins o petardă, în noaptea de Revelion. Părinții au sunat de urgență la 112. Medicii oftalmologi au reușit, cu mari eforturi, să îi salveze vederea.

Copilul a povestit că a găsit întâmplător, aproape de casă, într-un șanț, o petardă cu 19 focuri. Deși era parțial explodată, băiatul a fost tentat să îi mai dea foc încă o dată, şi astfel s-a rănit grav. Țipetele de durere i-au alertat pe părinții care l-au găsit cu fața plină de sânge. Au chemat ambulanța iar oftalmologii din Baia Mare au reușit să îi salveze ochiul stâng. Copilul mai are, însă, nevoie de recuperare.

Un tânăr de 27 de ani, ajuns la urgențe după ce i-au explodat artificiile în față 

La urgențe a ajuns și un tânăr de 27 de ani, după ce a încercat să aprindă artificii în noaptea de Anul Nou. Imediat după ce ar fi încercat să aprindă fitilul nu a mai avut timp să se îndepărteze și a fost rănit în arcada dreaptă. Milimetric a fost evitată o leziune la nivelul ochilor. În ambele cazuri polițiștii fac cercetări pentru operațiuni pirotehnice efectuate fără drept. 


Comentarii Facebook