Un cioban şi-a omorât concubina după ce femeia i-a mărturisit că i-a băut toată rezerva de țuică și l-a înșelat


Un bărbat de 43 de ani și-a ucis partenera după ce a descoperit că aceasta l-a înșelat. Ciobanul a mărturisit că și-a pierdut complet cumpătul în momentul în care femeia i-a spus că i-ar fi băut și toată rezerva de țuică.

Crima a avut loc în apropiere de localitatea Horodiștea, din Botoșani. Ciobanul și concubina lui trăiau împreună la stâna unde era angajat. Într-o zi când serveau împreună câteva pahare de alcool, femeia a decis să-i spună bărbatul lui că i-a fost infidelă cu alt cioban. Mai mult, i-ar fi băut și țuica. Când a aflat veștile, ciobanul a bătut-o pe femeie cu sălbăticie, scrie Antena 3.

Loviturile au fost atât de puternice că femeia abia mai sufla. Ciobanul a luat-o, a dus-o să se odihnească și s-a întors l-a treburi. La un moment dat și-a dat seama că femeia nu mai mișcă. A chemat ajutoare, dar și ambulanța. Medicii au constatat decesul femeii. Ciobanul a fost reținut și trimis în judecată, dar a recunoscut și ce a făcut. Săptămâna trecută a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Bărbatul era și recidivist.

Comentarii Facebook