Un bebeluș născut în toaleta unui centru comercial, a fost abandonat de mamă în parcare. Un bărbat a anunţat Poliția


Halucinant! O femeie din Vâlcea a născut în toaleta unui centru comercial, apoi și-a abandonat bebelușul într-un sac, în parcare.

Un bărbat a sesizat joi seară Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea că, într-un grup sanitar dintr-un spațiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea”, spun reprezentanții IPJ.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.

Comentarii Facebook