Un bărbat din România a picat proba teoretică a examenului de permis auto de 53 de ori. Bărbatul a picat și proba practică


Un bărbat a încercat să obțină permisul auto, însă a picat examenul după zeci de încercări.

Bărbatul din Suceava a picat proba teoretică de 53 de ori, anunță prefectul municipiului Suceava, Alexandru Moldovan. Prefectul a mai spus că a susținut și proba practică de două ori, însă nu a promovat-o.

„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a declarat Alexandru Moldovan, în timpul unei conferințe de presă susținută pe 1 martie, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Prefectul s-a arătat îngrijorat de faptul că în Suceava există persoane tinere cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani care nu reușesc în niciun fel să treacă examenele.

 „Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a exemplificat prefectul.

Comentarii Facebook