Un bărbat convins că are COVID s-a „sigilat” în propria mașină timp de 10 ore


Un bărbat din Beijing, convins că are COVID, s-a închis 10 ore în mașină într-o unitate de carantină improvizată. 

Bărbatul a avut decoratori în casă, când a fost informat că unul, sau mai mulți dintre ei, au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Auzind asta, a ieșit afară, s-a urcat în mașina lui și nu s-a clintit până la ora 22:00 în acea seară - nici măcar nu s-a obosit să facă un test, scrie Antena 3.

Știam că șansele mele de a fi infectat sunt foarte mari, așa că am încercat să evit contactul cu oricine”, a explicat ulterior bărbatul precaut.

Imediat după ce am aflat despre asta, am rămas în mașina mea fără să deschid măcar geamul. Am făcut-o pentru sănătatea publică”.

În ciuda faptului că izolarea sa a fost cel puțin inițial autoimpusă, fotografiile făcute la fața locului arată că mașina lui a fost închisă din exterior cu o notificare oficială de carantină COVID-19. El nu a spus cine a pus banda în jurul vehiculului, dat fiind că era blocat înăuntru, scrie sursa citată.

Pe la ora 17 i s-a făcut foame și a comandat KFC, dar nici atunci nu a ieșit din mașină.

A fost o livrare fără contact”, a spus el, potrivit The Sun.

Curierul mi-a pus mâncarea lângă mașină și m-am dus să o iau după ce a plecat”.

Agenția de stat China News Service a raportat despre situația bizară a bărbatului într-un efort aparent de a-i mobiliza pe alți rezidenți din Beijing să ia măsuri similare în cazul în care ar fi expuși la COVID-19. Marile orașe ale Chinei au fost forțate să adopte măsurile stricte de izolare, cetățenii din Shanghai au fost închis în propriile case în încercarea de a limita potențialele cazuri pozitive.

Comentarii Facebook