Un bărbat care a câștigat 30 de milioane de dolari la loterie și-a ascuns identitatea, ca să nu fie recunoscut de soție și copil


Un bărbat care a câștigat la loterie 30 de milioane de dolari a decis să nu le spună soției și copilului despre norocul neașteptat, ca să nu devină leneși. Astfel, bărbatul s-a dus să-și ridice premiul important în costumul unui personaj din desene animate, un pui, pentru a nu fi recunoscut. 

Bărbatul din sudul Chinei a câștigat 220 de milioane de yuani, adică 30,6 milioane de dolari americani la loterie, și a spus că vrea să-și protejeze soția de „aroganță și lene” și de aceea va păstra secretul despre câștig, potrivit South China Morning Post.

Bărbatul, identificat cu pseudonimul Li, a cumpărat 40 de bilete de loterie cu 80 de yuani, adică 11 dolari, în regiunea Guangxi Zhuang, iar pe fiecare bilet a marcat aceleași șapte numere. Numerele au fost câștigătoare și cu fiecare bilet a câștigat câte 5,48 milioane de yuani, ceea ce înseamnă că totalul a ajuns la puțin sub 220 de milioane de yuani.

Bărbatul a mers la sediul loteriei în capitala regiunii Nanning pentru a-și ridica premiul săptămâna trecută. A făcut o donație importantă unei organizații caritabile.

Bărbatul și-a ascuns identitatea chiar și fața de familia sa 

Dar la ceremonia de înmânare a cecului cu câștigul, Li s-a costumat într-un personaj de desene animate - un pui - pentru a-și proteja identitatea. Potrivit sursei citate, metoda a mai fost utilizată în China, însă oamenii au vrut să își ascundă norocul față de necunoscuții care i-ar putea hărțui.

Deși a fost încântat de câștigul important, bărbatul a spus că încearcă să-și stăpânească entuziasmul și nu a spus nimănui despre norocul neașteptat. „Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a spus el.

Li a mers acasă cu 24 milioane de dolari după ce a donat și a plătit taxele aferente câștigului. Bărbatul a mai spus că și-a cumpărat bilete în mod regulat la loterie timp de peste un deceniu. În ultimii ani a jucat aceleași numere cu care a câțtigat acum.


Comentarii Facebook