Un bărbat a sfârșit bătut și cu 3 amenzi de plătit după ce a încercat să-și salveze sora de la viol


Un bărbat a fost bătut de un consătean și a ajuns la spital, dar s-a trezit și cu trei amenzi de la polițistul care a intervenit să aplaneze conflictul.

Un bărbat de 66 de ani a văzut un grup de persoane care au intrat în gospodăria surorii sale și au început să o agreseze. Acesta a sărit în ajutorul ei, însă a fost lovit în cap cu un obiect contondent de către unul de agresori, ajungând la spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au încercat să facă dreptate pentru toată lumea și au dat amenzi tuturor celor implicați în scandal, inclusiv bărbatului de 66 de ani.

Bătut și cu amenzi, după ce a încercat să oprească un viol

Astfel, bărbatul care a încercat să își ajute sora s-a ales cu trei amenzi contravenționale în Legea nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru că ar fi adresat și el injurii

De asemenea, unul dintre agresori susține că ar fi fost și el lovit de bărbatul în vârstă de 66 de ani. Așadar, victima a declarat că va contesta în instanță cele trei amenzi, care au o valoare totală de 2.000 de lei. 

Acesta susține că este nevinovat și nu înțelege cum a putut să fie amendat, în condițiile în care el este cel care a ajuns la spital și nu a făcut altceva decât să sară în apărarea surorii sale, relatează Antena 3.


Comentarii Facebook