Un bărbat a intrat noaptea în casă și și-a bătut atât fosta soție, cât și pe mama și bunica acesteia. Una dintre ele este la un spital din Cluj


Supărat din cauza neînțelegerilor cu fosta soție, care l-a părăsit, un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 38 de ani, a intrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, în casa soacrei sale din municipiul Carei.

Bărbatul le-a bătut crunt pe cele trei femei

Fosta soție, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru presasm.ro că bărbatul a lovit-o în mod repetat cu pumnii, atacând-o inclusiv cu o șurubelniță. Victima susține că dacă fiica sa, în vârsta de trei ani, nu ar fi plâns, bărbatul și-ar fi continuat agresiunea.

Nu a scăpat de furia agresorului nici soacra acestuia, în vârstă de 54 de ani, căreia i-a aplicat lovituri repetate cu aceeași șurubelniță, în mai multe zone ale corpului. Victima i-a căzut și bunica soției, în vârstă de 82 de ani, care ar fi fost lovită la rândul său.

Fosta soacră a bărbatului, în vârstă de 54 ani, a ajuns l Spitalul Județean Satu Mare, fiind transportată ulterior la un spital din Cluj. Din cauza gravității situației, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu agresorul în stare de arest preventiv.

Raportul medico-legal arată că suspectul nu le-a pus viața în pericol fostei soții și mamei acesteia”, susțin reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Într-un final, bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile:

...admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și în consecință dispune arestarea preventivă a inculpatului (...) pe o durată de 30 de zile, de la 17.05.2021 până la 15.06.2021 inclusiv”, arată Tribunalul Satu Mare.


Comentarii Facebook