Un bărbat a intrat cu mașina în porțile Palatului Parlamentului. Jandarmii au avut nevoie de ajutor pentru a-l încătușa


Un incident a avut loc joi, 10 noiembrie, în jurul orei 4:00, la Palatul Parlamentului. Un șofer a intrat cu mașina în porțile de acces ale instituției. Jandarmii care se aflau în postul de pază au intervenit imediat, însă bărbatul a devenit recalcitrant. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca omul să fie încătușat, iar o Ambulanță l-a transportat pe bărbat la spital. 

La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 04:00, un jandarm aflat în postul de pază, la o instituţie publică, din Sectorul 5, a observat un bărbat, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi cu un autoturism şi ar fi lovit poarta de acces. Jandarmul a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care a devenit recalcitrant, în sprijinul acestuia venind un echipaj al Brigăzii Rutiere, ce desfăşura activităţi de patrulare în zonă”, au transmis, joi, 10 noiembrie, Poliția Capitalei și Jandarmeria București. 

Pentru că bărbatul nu a putut fi calmat, s-a solicitat un echipaj medical, iar șoferul a fost transportat la o unitate spitalicească.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliției sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi refuzul de recoltare de probe biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au mai transmis sursele citate. 


Comentarii Facebook