Un băiat a înjunghiat un bărbat la un botez din cauza unei melodii


Un băiat de 16 ani din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv, după ce a băgat un cuţit într-un bărbat care i-a lovit tatăl.

Scandalul a pornit de la o melodie, iar polițiștii au intervenit în data de 20 august, în localitatea Letca Nouă, la ora 03.20. O persoană a sunat la 112, anunţând că un bărbat a fost înjunghiat la un botez, conform news.ro.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august a.c., ora 02.30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani”, informează IPJ Giurgiu.

Adolescentul a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat sub acuzația de vătămare corporală.

Comentarii Facebook