Tristan Tate a strecurat un bilețel, scris de mână, unei jurnaliste. Ce mesaj a transmis milionarul acuzat de trafic de persoane


La sosirea fraților Tate la sediul DIICOT, Tristan avea un bilețel scris de mână. În momentul în care a ieșit din dubă, acesta i-a dat jurnalistei Antena 3 CNN un bilețel pe care-l pregătise de dinainte.

Textul original și traducerea lui: „DIICOT 'evidence' against us is the our friends (Beatrice and Iasmina) made Tik Tok videos in 2021. That is why im in PRISON. Ask DIICOT for evidence. Ask the judges who is influencing them. Tell the world what is happening. Tristan Tate” Iată și traducerea textului original: „Dovezile pe care le are DIICOT împotriva noastră sunt filmulețele prietenelor noastre (Beatrice și Iasmina) făcute și postate pe Tik Tok în 2021. De-asta sunt ARESTAT! Cereți DIICOT dovezile pe care le au. Cereți judecătorilor să vă spună cine îi influențează. Spuneți lumii ce se întâmplă. Tristan Tate".

Frații Tate și-au adus și o avocată care a apărat vedete de la Hollywood, dar judecătorii nu au fost prea impresionați de aceasta. Astfel, frații rămân în continuare în arest prin decizia Curții de Apel București. Judecătorii au respins, miercuri, contestaţiile depuse de fraţii Andrew şi Tristan Tate împotriva deciziei instanţei de fond prin care au fost prelungite cu 30 de zile mandatele de arestare emise pe numele lor, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

În arest rămân şi două tinere - Luana Alexandra Radu (o fostă poliţistă) şi Georgiana Manuela Naghel (iubita lui Andrew Tate) - acuzate că îi sprijineau pe cei doi în activitatea lor infracţională.

Celebra avocată la care au apelat frații Tate a apărat de-a lungul timpului mai multe vedete de la Hollywood, printre care pe Mike Tyson şi Chris Brown.

Comentarii Facebook