Traian Băsescu: ”Am cumpărat un apartament foarte frumos! Nu stau la mila statului român!”


Fostul președinte, Traian Băsescu, a atacat instituțiile, spunând că dau dovadă de lipsă de respect în ceea ce îl privește.

Este o situație normală, n-aș intra în detalii. Azi (joi - n.red.) i-am chemat pe cei de la RAPPS să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. (O să mă mut) atât de repede cât pot. Cealaltă locuință este gata să primească mobilier. RAPPS a fost cea mai decentă instituție, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somații, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituție dintre toate instituțiile statului. 

Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva”, a afirmat Traian Băsescu pentru Realitatea.net. 

Acesta a spus că nu stă la mila nimănui. ”Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (...) Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”.

În 23 martie 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că Traian Băsescu a colaborat cu fosta Securitate. În consecință a pierdut dreptul de a mai locui în vila de protocol și i-au fost retrase și paza și mașina SPP.

Comentarii Facebook