Vineri 30 Septembrie

Tragedie cumplită, un alt copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Băiețelul a murit


La nici o zi după incidentul teribil din Petroșani, unde un copil în vârstă de aproximativ un an a căzut de la etajul 4, încă un copil a căzut de la același etaj al unui bloc din Hunedoara. 

Un băiețel de 1 an și 7 luni a murit astăzi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc. Copilul a fost transportat la UPU Orăștie, unde, din păcate, nu a mai putut fi salvat. Polițiștii au deschis o anchetă și vor continua cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii incidentului, scrie Antena 3.

Ambulanța a fost solicitată să intervină astăzi, în jurul orei 9.40 în municipiul Orăștie, strada Eroilor, la un copil de un an și șapte luni căzut de la înălțime (etajul 4). La fața locului s-a trimis o ambulanță SAJ cu asistent care a găsit minorul în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. A fost preluat cu manevre de resuscitare în curs și transportat de urgență la spitalul Orăștie unde s-a continuat resuscitarea pentru încă aproximativ o oră când, din păcate, s-a declarat decesul", au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.

Citește și: Moment șocant pentru familia unui copil de un an. Băiețelul a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Comentarii Facebook