Miercuri 28 Iulie

Toți vor să-i ia locul lui Iohannis! Cîțu, despre candidatura la Președinția României: „Vom vedea”


Florin Cîțu spune că are o experiență politică ce i-ar permite să dețină o funcție la vârful PNL. Despre o posibilă candidatură la Președinția României, Cîțu spune că sunt mulți care și-au anunțat deja intenția. 

Florin Cîțu a spus că este concentrat mai mult pe ce are de făcut la Guvern, dar că are experiență pentru o funcție de vârf în PNL.

Sunt concentrat pe ceea ce fac la Guvern, iar PNL nu are anunțat niciun Congres. Nu e o discuție așa ceva. Când va fi anunțat Congresul, sunt sigur că vor fi mai multe persoane care vor anunța candidaturi. Eu am spus de fiecare dată: cred că am acumulat experiență destulă pentru a contribui în PNL la vârf. În ce poziție, vom vedea atunci. Dar până nu se anunță Congresul, nu are sens. Mă concentrez pe a face o treabă cât mai bună la guvernare, pentru că o guvernare bună înseamnă lucruri bune și pentru PNL”, a spus premierul.

Florin Cîțu a fost întrebat ce părere are despre faptul că actualul președintele al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat nu doar candidatura la șefia PNL, ci și la Președinția României.

Foarte mulți oameni și-au anunțat candidatura la președinția României în 2024. E bine să fie competiție. Din punctul meu de vedere pentru PNL trebuie să avem o guvernare de succes. Fără o guvernare de succes, oricare ar fi candidatul PNL la președinție în 2024 șansele sunt foarte mici dacă nu avem o guvernare de succes”, a spus Florin Cîțu la un post de televiziune.

Florin Cîțu, anunț despre candidatura la Președinția României

Întrebat, de asemenea, dacă va candida să fie președintele României, Cîțu a răspuns amuzat: 

M-ați luat de la Congres și m-ați dus în 2024? În momentul acesta pentru mine contează sănătatea românilor, campania de vaccinare și o guvernare de succes”.


Comentarii Facebook