Duminica 28 Aprilie

Țiriac, după ce a întârziat din cauza traficului la un eveniment important: ”Românii au prea mulți bani”


Miliardarul Ion Țiriac susține că ”românii au prea mulți bani”, pentru că umblă toată ziua cu mașinile.

Ion Țiriac a făcut afirmația la Galei Sportului Românesc, unde a întârziat din cauza traficului infernal. 

Am realizat încă odată astă-seară că românii au prea mulți bani. În loc să fac cele 35-40 de minute de la mine de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Am rugat pe toată lumea să îmi scuze întârzierea. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport? Păi uitați. Această sărbătoare de astăzi ne demonstrează încă odată că suntem uniți. Avem genă, avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani care ne vine în sport. Hai să facem cu ea ceva ce putem”, a declarat Ion Țiriac.

Fost președinte al COSR, Ion Țiriac, a dat ca exemplu situația canotajului românesc, care face performanță, dar nu are dotări.

Fenomenul canotaj nu este nou. Cât am voie să vorbesc? Am făcut niște vizite în Moldova când eram președintele COSR. Am văzut niște tineri frumoși la 17-18 ani. Se sculau la 6 dimineața. Dormeau, vă dau cuvântul de onoare, în niște cabane. Ajungeau pe lac, făceau două ore de antrenament, fugeau la școală, veneau înapoi.

La prânz mai făceau un antrenament. Ăsta era canotajul pe vremea aceea! Nu spun că celelalte Federații nu muncesc. Dar ei muncesc și au rămas în vârful lumii. Vă mulțumesc pentru treaba asta!”, a mai spus Ion Țiriac.

Comentarii Facebook