Ți se rupe inima. Un adolescent a cântat la pian în timpul bombardamentelor, într-un hotel din Harkov. Clipul a devenit viral - VIDEO


Un adolescent a cântat la pian într-un hotel din Harkov, al doilea cel mai mare oraş din Ucraina, lovit de câteva zile de bombardamentele armatei ruse. În acest hotel se află locuitori veniţi să se refugieze pentru că nu au adăposturi în blocurile lor. 

Jurnalista Whitney Leaming, care lucrează pentru The Washington Post, a fost cea care l-a filmat pe tânărul muzician. Adolescentul a cântat o piesă compusă de Philip Glass şi Paul Leonard-Morgan. Toată lumea ascultă, emoţionată de această melodie melancolică, relatează News.ro.

Videoclipul a fost văzut de aproape 10 milioane de ori. Inclusiv de Philip Glass, care a declarat pentru The Washington Post că este complet impresionat să audă melodia, coloana sonoră a unui serial Amazon, „Tales from the Loop”, cântată în acest context real, în plin război, sub bombe.

După acest băiat, alţi pianişti s-au succedat la pianul alb cu coadă, cu scopul de a elimina stresul, tensiunea, pentru a diminua din sunetul sirenelor, potrivit publicației citate. 

Comentarii Facebook