Ți se rupe inima! O bătrână a sunat la 112 și a cerut ajutor spunând că moare de frig și de singurătate - VIDEO


O femeie de 85 de ani din Constanța a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce le-a spus operatorilor că moare de frig și de singurătate.

Poliția locală a depistat femeia, care stătea în condiții îngrozitoare. Aceasta nu avea căldură și nici apă iar în casă era un frig crunt. Bătrâna locuia singură, după ce fiul și soțul ei au murit în urmă cu mai bine de zece ani.

Femeia a fost la viața ei tehnician agronom, iar acum este abandonată într-o casă dărăpănată, cu pereții crăpați și cu igrasie, în centrul Constanței. Ea nu are apă și nici încălzire. De fiecare dată când gătește, trebuie să își cumpere apă. Din când în când, mai pornește caloriferul electric, însă nu pentru mult timp, pentru a nu consuma curent. Zilele trecute, când temperaturile au scăzut considerabil și a început să ningă, frigul și singurătatea au făcut-o să ceară ajutor la 112.

Elena Bocioagă, pensionară: ”I-am spus că sunt disperată, mor de frig în casă și nu știu ce să fac și nu știu unde să mă duc. Asta am simțit. Imediat a venit, când a văzut, a văzut aparatele. Mă încălzesc, dar nu le țin mult acolo o oră două, maxim, am adormit o dată și m-am trezit că era 12 noaptea și eu nu le stinsesem și mă gândeam la bani”.

Anamaria Rusu, agent poliția locală Constanța: ”Era singură, vă spun sincer de când am ajuns aici am fost întâmpinați de dânsa, cum am intrat în bucătărie, ne-au înghețat efectiv mâinile și am stat doar câteva minute. Era ca afară, pur și simplu era ca afară.

Femeia este singură pe lume. Are un vecin care este aproape toată ziua la serviciu și nu o poate ajuta mereu”.

Gabriel Enache, agent poliția locală Constanța: ”De zece ani de zile nu a mai avut pe nimeni, ultimul membru al familiei, fiul a decedat acum 10 ani de zile și a rămas efectiv singură după decesul soțului, fraților. Nu își permite din pensia pe care o are să țină în permanență deschis caloriferul electric sau radiatorul”.

Polițiștii locali strâng acum bani pentru a o ajuta.

Comentarii Facebook