Telefonul pliabil de la Samsung are probleme! Ce s-a observat la teste


Samsung a permis mai multor publicații de specialitate să testeze noul smartphone pliabil, Samsung Galaxy Fold.

Jurnaliști care au testat telefonul au publicat imagini pe rețelele de socializare care arată probleme grave cu display-ul smartphone-ului, după doar o zi de utilizare, relatează BBC News.

Mark Gurman, Bloomberg, a scris pe Twitter că ”ecranul telefonului Galaxy Fold primit pentru recenzii este complet stricat și nu mai poate fi folosit, după doar două zile. E greu de spus dacă problema este una răspândită sau nu”.

Dieter Bohn, The Verge: ”S-a întâmplat ceva cu ecranul telefonului Galaxy Fold și a apărut o denivelare pe el. Nu știu cum s-a întâmplat și aștept un răspuns de la Samsung. Ecranul e stricat”.

Steve Kovach, CNBC: ”După doar o zi de folosire”, publicând un clip în care se vede că o jumătate a ecranului nu mai funcționează cum trebuie și pare defectă.

Samsung a precizat că a primit ”câteva semnalări” în legătură cu display-ul telefonului Galaxy Fold și spun e că ”va inspecta amănunțit aceste telefoane pentru a stabili cauza defectării ecranului”. BBC News scrie că problema ecranului de la Galaxy Fold este un pas înapoi pentru companie, care a prezentat acest smartphone drept o inovație impresionantă.

Noua ”jucărie” de la Samsung va costa 2.000 de dolari, iar dacă este un eșec compania va avea probleme.

Comentarii Facebook