Tavanul unui restaurant, prăbușit în toiul nunții. Autoritățile au activat Planul Roşu de intervenţie


Invitați la o nuntă, 60 de oameni s-au aflat seara trecută într-un mare pericol, după ce un tavan fals s-a prăbuşit într-un restaurant din Brăila. Numărul mare de posibile victime a determinat autorităţile să activeze Planul Roşu de intervenţie, pentru a evita o mare tragedie. 

Din fericire, nicio persoană nu a fost surprinsă sub dărâmături, iar toţi nuntaşii au ieşit rând pe rând din local. La fața locului au intervenit patru autospeciale cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Brăila, notează Observator. 

Doar două persoane au suferit răni uşoare la cap, iar o a treia a făcut un atac de panică. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi n-au avut nevoie să fie transportate la spital. Nu se ştie deocamdată ce a dus la prăbuşirea tavanului. 

La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila. La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital", se arată într-un comunicat al ISU Brăila.

Comentarii Facebook