Steve Jobs in biografie: Bill Gates este un om fara imaginatie


Biografia lui Steve Jobs se anunta a fi un best-seller prin prisma informatiilor care s-au "scurs" in presa. Co-fondatorul Apple a vorbit si despre Bill Gates, spunand ca este "lipsit de imaginatie".

"Bill este pur si simplu lipsit de imaginatie si nu a inventat niciodata nimic, din acest motiv cred ca ii sta mult mai bine acum in pozitia de filantrop decat in cea din IT", ar fi spus Jobs biografului, conform The Telegraph.

Co-fondatorul Apple a mai facut o dezvaluire in biografia sa, care va aparea pe piata luni: "Utilizarea LSD-ului mi-a intarit hotararea cu privire la ceea ce este important: realizarea de lucruri marete si nu de bani, repunerea acestora in istoria si constiinta umana cat mai bine cu putinta", a spus Jobs in biografia "Steve Jobs".

Jobs s-a stins din viata dupa o indelungata lupta cu cancerul, care a durat cativa ani, iar, potrivit autorului biografiei, a regretat ca nu s-a lasat operat mai devreme si ca a apelat la medicina alternativa.

Steve Jobs a facut sedinte de acupunctura, a baut sucuri speciale de fructe, si a folosit tratamente gasite pe internet sau a vizitat spiritisti.

Comentarii Facebook