„Sora mea a fost cea mai uimitoare fetiță”. O adolescentă de 16 ani a murit după ce a inhalat „funny gas” la o petrecere a familiei


Tragedie pentru o familie din Anglia. O adolescentă de doar 16 ani, care suferea de astm bronșic, a murit după ce a inhalat „funny gas” sau protoxid de azot, în timp ce era la o petrecere a familiei.

Familia lui Kayleigh Burns și-a împărtășit durerea după ce „uimitoarea”  lor fiică de 16 ani, care suferea de astm bronșic, a murit când a inhalat un gaz halucinogen ce provoacă râsul și stări de euforie, la o petrecere a familiei, relatează Mirror.

Adolescenta și-a pierdut cunoștința la câteva momente după ce a luat protoxid de azot. Familia ei a aflat pentru prima dată că s-a îmbolnăvit, când sora ei, Clare Baker, în vârstă de 31 de ani, a primit un mesaj de la unul dintre prietenii adolescentei, în care spunea că a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță.

Tânăra a inhalat gazul mai devreme în acea seară iar mai târziu s-a plâns că îi este foarte cald, înainte de a-și pierde cunoștința. În ciuda eforturilor depuse de medici a fost declarată moartă, mai târziu, în aceeași seară, notează sursa citată. 

Sora mea avea doar 16, aproape 17 ani și a fost cea mai uimitoare fetiță. Nici nu pot descrie legătura pe care am avut-o. Kayleigh a crescut și a avut o copilărie minunată și a fost într-o familie iubitoare. Pe măsură ce a crescut, s-a amestecat cu genul greșit de oameni. Era interesată de machiaj și modă și a vrut să călătorească în lume dar i-a fost luată viața”, a declarat îndurerată sora adolescentei.

Femeia solicită guvernului să impună mai multe restricții la vânzarea de oxid de azot. Clare a susținut introducerea unei vârste minime de 21 de ani pentru achiziție acestuia și doar în posesia unui act de identitate. Vânzarea de protoxid de azot în scopul folosirii lui ca halucinogen a fost ilegală prin Legea Substanțelor Psihoactive în 2016, dar în prezent nu este infracțiune să fii prins în posesia gazului, care este adesea folosit în industria alimentară.

Comentarii Facebook