Vineri 2 Decembrie

Situație incredibilă la o școală prestigioasă din Capitală! Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor


Trei eleve de clasa a VIII-a au fost luate cu ambulanța după ce li s-a făcut rău pentru că ar fi fumat substanțe interzise. Totul s-a întâmplat chiar în cadrul unității de învățământ unde cele trei fete învață. Surse din anchetă spun că este vorba despre Școala Centrală din Capitală, scrie Antena 3.

Elevele ar fi consumat droguri, însă imediat după aceea li s-a făcut rău. Reprezentanții unității au sunat la 112 iar o ambulanță a ajuns imediat la fața locului. Medicii le-au acordat primul ajutor iar în aceste momente fetele au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală unde primesc îngrijiri medicale, notează sursa citată.

Din fericire, starea lor este ușor alterată, dar stabilă. Se pare că fetele ar fi fumat dintr-o țigară cu substanțe interzise.

Acestea au rămas internate în secția de Toxicologie a Spitalului „Grigore Alexandrescu”. Cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Combatere a Crimei Organizate București.

Comentarii Facebook