Un bărbat care și-a omorât fiica trecând cu mașina peste ea, apoi a pretins că a fost un accident, a fost condamnat la închisoare pe viață


Un bărbat care și-a ucis fiica, trecând de două ori cu mașina peste ea a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare condiționată după 18 ani. 

Nigel Malt, de 45 de ani, din King's Lynn, Norfolk, Marea Britanie, a călcat-o cu mașina pe Lauren Malt, de 19 ani, în fața casei în care aceasta locuia împreună cu mama și frații ei, în West Winch. Bărbatul a negat crima, susținând tot timpul că a fost vorba de un accident, dar a fost găsit vinovat după un proces la un tribunal din Norwich, relatează BBC.

barbat uk 1.jpg

Malt era despărțit de soție și avea ordin de restricție în ceea ce privește apropierea de casa acesteia, acolo unde locuia îmreună cu copiii ei, după ce a fost reclamat pentru agresiune, în aprilie 2021. Procurorul Andrew Jackson a spus că Malt, în timp ce aștepta judecata pentru faptele din aprilie, s-a dus acasă la soția lui, în inauarie 2022, unde s-a certat cu fiica lui, Lauren, și l-a amenințat pe iubitul acesteia, Arthur Marnell, cu o rangă. Lauren a reușit să-l scoată din casă și i-a spus să plece acasă.

barbat uk 2.jpg

A trecut de două ori cu mașina peste fiica lui 

Bărbatul s-a urcat la volan, a dat cu mașina înapoi trecând peste fiica lui, a oprit, după care a condus înainte, trecând din nou peste trupul fetei. Malt a pus-o apoi pe Lauren pe scaunul din față, a condus până la locul de muncă al soției sale, după care și-a dus fata la spital, unde a fost declarată moartă

La examinarea post-mortem s-a stabilit că tânăra a murit din cauza rănilor grave de la torace și abdomen. Poliția a stabilit că Malt era în stare de ebrietate. „Dacă nu ar fi fost beat, este foarte puțin probabil că s-ar fi comportat în felul în care a făcut-o”, a spus avocatul lui în timpul procesului. Mama fetei, Karen Malt, a făcut în timpul procesului o mărturie cutremurătoare: „Îmi amintesc că mi-a spus la telefon: Îți aduc fata, e moartă”.

Femeia a mai spus că a crezut că nu a înțeles bine ce i-a spus soțul ei sau că acesta făcea o glumă proastă, dar când a ajuns cu mașina la ea la serviciu și-a dat seama de cumplitul adevăr și a descris groaza care a cuprins-o când a văzut în ce stare era fiica ei. „Nu pot să înțeleg cum un părinte și-ar putea ucide propriul copil. Cum să ierți așa ceva?”, a spus femeia.


Comentarii Facebook