Miercuri 24 Aprilie

Situaţie de-a râsu'-plânsu'. Obosit de certurile cu nevasta, un român a fugit din arestul la domiciliu. Judecătorul i-a dat dreptate


Un cetățean român care locuiește în Italia a fugit din arestul la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția. Dus la închisoare, judecătorul a decis să-i dea dreptate: evadarea nu va reprezenta o circumstanță agravantă în procesul de contrabandă cu care se va confrunta.

Bărbatul fugise din arestul la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa și, prin urmare, a fost arestat și dus la închisoare. Protagonistul poveștii petrecute în urmă cu câteva zile în Pontedera, provincia Pisa, este un român care se afla în arest la domiciliu. Bărbatul a fost acuzat de contrabandă cu țigări în România și a fost arestat în Italia în baza unui mandat european, notează Il Giornale, citat de observatornews.ro.

Potrivit publicației italiene, în ultima vreme, neînțelegerile cu soția sa deveniseră mult mai dese, având în vedere decizia de a părăsi voluntar locuința și de a solicita să meargă la închisoare. Omul a preferat mai repede să fie încarcerat decât să mai stea vreo clipă în plus alături de nevastă.

Avocatul său a cerut ca fapta să fie evaluată în contextul în care s-a petrecut, considerând şi impactul psihologic. Totuși, s-a ales cu o nouă faptă - de evadare. Însă, după ce i-a auzit toată povestea, judecătorul i-a dat dreptate și a decis să nu fie acuzat suplimentar pentru evadare. Acum, bărbatul se află în penitenciarul din Pisa, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook