Sfârșit tragic pentru o româncă și fiica ei, ucise de italianul pe care îl numeau soț și tată. Totul a pornit de la un proces de divorț


O româncă de 47 de ani și fiica ei, în vârstă de 22 de ani, au fost ucise cu sânge rece de către un bărbat de 69, soțul femeii. Totul a pornit de la un proces de divorț, iar dubla crimă înfiorătoare a avut loc în Cavazzona di Castelfranco Emilia, Italia. 

Nenorocirea s-a produs luni la amiază, în jurul orei 12. Gabriela Trandafir și fiica ei, Renata Alexandra, au fost împușcate mortal de un individ de 69 de ani, Salvatore Montefusco. Bărbatul, care activa în domeniul construcțiilor, le-a ucis pe cele două femei în bucătărie, lângă ușa care duce spre curte. Apoi a dat alarma, odată cu vecinii, care au auzit și ei împușcăturile, potrivit publicației il Resto del Carlino. 

Carabinierii s-au deplasat imediat la fața locului și l-au reținut pe italian, însă pentru femei nu s-a mai putut face nimic. Se pare că cei doi, soț și soție, se aflau în proces de divorț, iar astăzi urma o serie de audieri în fața magistraților și o decizie definitivă în privința separării, notează sursa citată. 

Jurnaliștii de la fanpage.it scriu că Renata, fiica româncei, era speriată de bărbat în ultima vreme. „Erau niște fete foarte bune. Mama ei spunea că el e în stare de orice. Era terifiată", a declarat o prietenă de-a tinerei ucise. „Noi am încercat să le ajutăm pe cât posibil. Fiica ei mi-a spus că Salvatore e o persoană rea. Și uitați ce a făcut", a povestit un apropiat. De altfel, Renata a simțit că bărbatul ar putea recurge la un gest extrem chiar în ziua decisivă pentru divorț și se temea pentru viața mamei ei. Femeia stătea aproape sechestrată în casă și nu putea ieși decât cu acordul lui Salvatore Montefusco.

Tânăra urma să lucreze în industria modei și studia pentru asta, iar în timpul liber își căuta un loc de muncă. Chiar astăzi urma să participe la un interviu. Celălalt copil al cuplului, un băiat care trăia în casă cu ei, a scăpat cu viață, dar nu este clar dacă era prezent la momentul tragediei.

Dezamăgire. Asta simt după ce am auzit vestea despre dubla crimă din comunitatea noastră. Ce s-a întâmplat este inadmisibil, de nejustificat. Condamn în cel mai ferm mod posibil în numele întregii comunități", a declarat Giovanni Galgano, primarul din Castelfranco, potrivit Observator

Comentarii Facebook