Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă: ”Se pregăteşte infectarea mea”


Senatoarea AUR, avocata Diana Șoșoacă, susține că se pregătește infectarea ei și a familiei sale cu un virus care ar semăna cu SARS CoV-2.

Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregăteşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS CoV-2, dar nu va fi SARS CoV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat”, a spus senatoarea AUR în înregistrarea de pe Facebook.

Dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea COVID să nu credeţi aşa ceva. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu COVID pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a mai spus Diana Şoşoacă, în înregistrarea de pe Facebook.

Duminică seara, avocata a scris că încă este bine. ”Sunt bine! Nu m-a internat nimeni! Sunt la Parlament pentru validarea mandatului! Presa minte!”, a scris senatoarea Șoșoacă pe Facebook.

Comentarii Facebook