Miercuri 24 Aprilie

Selly și-a regizat cel de-al doilea accident, în care pare că și-a lovit mașina de 70.000 de euro - VIDEO


UPDATE

Selly a anunțat că și-a regizat cel de-al doilea accident. ”Mașina e un model 3D și totul a fost regizat de mine! Am făcut-o să vă arăt cât de ușor este să dezinformezi și că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat", a spus vloggerul.

-------------------------

Vloggerul Selly și-a cumpărat un Mercedes înainte să termine liceul, dar deja l-a bușit de două ori. 

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, și-a avariat din nou mașina de 70.000 euro. Incidentul s-a întâmplat pe o stradă dintr-un complex rezidențial de la marginea Bucureștiului. 

În imaginile surprinse de un martor se vede cum mașina este lovită destul de rău pe partea dreaptă. Este a doua oară când Selly își lovește autoturismul. 

Anul trecut, în luna decembrie, acesta a fost implicat într-un accident cu o altă mașină, iar ambele autoturisme au fost avariate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Vloggerul a fost criticat pentru că a dat 70.000 de euro pe o mașină la o vârstă atât de fragedă. 

Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii... Frumos, revoluționar!... Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la... cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24, când a auzit ce mașină și-a luat puștiul minune al YouTube ului românesc.

Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns: ”Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Comentarii Facebook