Scenă înfiorătoare găsită de un proprietar de apartament. A dat peste trupul neînsuflețit al chiriașei, ascuns în lada patului


O crimă cutremurătoare a avut loc în Capitală. O femeie a fost găsită fără viață, de către proprietarul apartamentului în care locuia, în Sectorul 4.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 iunie, o crimă de-a dreptul macabră avea să tulbure o țară întreagă. O femeie de aproximativ 30 de ani a fost găsită moartă. Trupul aflat într-o stare avansată de putrefacție era băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4..

Descoperirea cruntă ar fi fost făcută chiar de proprietarul apartamentului, care după ce nu a mai auzit nimic de femeie vreme de două săptămâni, a decis să verifice apartamentul folosind cheia de rezervă. Când a intrat în apartament și a dat peste un miros deranjant, a început să caute sursa, astfel că a ajuns la descoperirea din lada patului.

Din informațiile oferite de proprietar reiese că femeia locuia în apartamentul din Sectorul 4 de trei luni, împreună cu iubitul ei, care a devenit acum suspectul principal în acest caz. După ce ar fi omorât-o pe partenera sa, a băgat-o în sacul de plastic și a ascuns cadavrul acesteia în lada patului. Bărbatul a fugit de la locul crimei, iar în acest moment este de negăsit.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care urmează să stabilească cum s-a petrecut totul, dar și cine este vinovatul pentru această crimă odioasă.

Comentarii Facebook