Scad temperaturile în minivacanța de 1 decembrie! Meteorologii anunță prognoza pentru următoarele 4 săptămâni


Temperaturile scad la începutul lunii decembrie și se vor situa sub 10 grade în timpul zilei, în vreme ce noaptea vor scădea sub nivelul înghețului, potrivit anunțului făcut de meteorologi. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice, nord-vestice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest, nord-vest, centru și la munte. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022 

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022 

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile. 

Comentarii Facebook