Șarpe de un metru găsit în aparatul de cafea dintr-un bar din România


Un șarpe a fost găsit într-un aparat de cafea dintr-un bar, iar angajații s-au pierdut cu firea.

Întâmplarea terifiantă i-a băgat în sperieți pe localnicii din satul Dudașu, comuna Șimian, din județul Mehedinți. În aparatul de cafea al barului din sat a fost găsit un șarpe de aproape un metru lungime.

”Cu ajutorul dispozitivului din dotare, șarpele de casă în lungime de peste 100 cm a fost extras și, ulterior, eliberat în mediul natural”, au informat jandarmii, liniștind spiritele.

În ultimele zile, jandarmii au intervenit în patru astfel de situații.

în Oradea, orașul a fost invadat de șerpi, iar autoritățiile au trimis mesaje RO-ALERT în care informau că este obligatoriu ca locuitorii să închidă geamurile și ușile și să fie precauți. Șerpii au fost toti de apă, așa că fără niciun pericol.

De regulă, întâlnim în oraș șarpele de apă, care nu este veninos, nu face niciun rău, din contră, în parcuri ar putea să mănânce rozătoare. Toamna caută locuri de iernare și se poate să intre în subsoluri sau în locuri mai ferite, dar vara probabil ajunge în preajma unor clădiri în căutare de hrană. Șerpii simt vibrațiile și, de aceea, se retrag când e un om în apropiere. În oraș, fiind mai multe vibrații, ar putea să nu perceapă omul și de aceea să-i întâlnim”, a explicat Diana Cupșa (foto), directoarea Departamentului de Biologie din cadrul Facultății de Științe din Oradea.

Comentarii Facebook