Duminica 28 Aprilie

Săracul bugetar de lux! Premierul Ciolacu s-a pozat la cumpărături în supermarket. Cu 93,5 lei și-a cumpărat mâncare pentru o săptămână - VIDEO


Premierul Marcel Ciolacu a intrat mai repede în campania electorală și s-a pozat la cumpărături, în supermarket. 

Salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere și o bere Ursus, produsă la Buzău, sunt câteva dintre produsele cumpărate de Marcel Ciolacu. El prezintă și bonul fiscal: ”Total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei”.

Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău… total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu

Întrebat ce se poate cumpăra de 100 de lei, Ciolacu a spus: ”Eu cred că pot cumpăra consistent”.

Românii l-au taxat dur pe premier:

”Eu cred că tu trăiești într-o realitate paralelă ... cu 100 de lei cumperi ... să faci o masă de două persoane așa mai pe buget de austeritate ... o masă ... înseamnă să mănânci odată ... la salariul minim pe economie(1700 ăla net ... nu brut) ... nici măcar 10 zile nu mănânci ... nu mai pui alte cheltuieli ... IPOCRIȚILOR!!!!”.

”Mâncarea pentru 1 zi în familie....practic banii unei familii se duc doar pe mâncare…”.

”Astea sunt alimente pentru o zi pt un adult. O luna are 30 zile, adultul respectiv mai are de hrănit niște guri acasa+ alte cheltuieli(casa, masina, facturi, haine, educatie etc etc) dacă facem un calcul basic îți trebuie minim 8000 lei/luna ca să poți supraviețui. Dacă aspiri și la o locuință, calculele se complica”.

”Domnule Prim-ministru, coborâți cu picioarele pe pământ. Cât timp va ajung produsele cumpărate în valoare de 100 de lei? Săptămână este lungă pentru cineva care muncește și,care,mai ales muncește cu salariul minim/economie. Un om nu mănâncă o singură dată într-o zi. Are nevoie de mai multe mese/zi,iar până la data de salar îți dă cu virgulă. În plus, mai sunt și alte cheltuieli, chirie/rate, electricitate, gaz, întreținere, haine,etc. Nu aveți de unde să știți că aveți un salariu de peste 10.000 de lei, normal. 100 de lei ăia cheltuiți de dvs. sunt praf in ochi,sau, in limbaj suburban, pielea ***ii”.

Comentarii Facebook