S-a stins din viață Silvio Berlusconi! Fostul premier al Italiei se confrunta cu o boală gravă la 86 de ani


Vești șocante venite din Italia. S-a anunțat moartea fostului premier italian, Silvio Berlusconi. Medicii spitalulului San Raffaele din Milano au făcut anunțul.

În luna aprilie a acestui an, Silvio Berlusconi ajungea să fie internat la Terapie Intensivă, la Spitalul San Raffaele din Milano, deoarece reclama probleme de respirație. Fostul premier al Italiei fusese diagnosticat cu leucemie.

Fostul premier italian era spitalizat de vinerea trecută la spitalul San Raffaele din Milano pentru analize legate de leucemia mielomonocitară cronică de care suferea și care l-a adus de mai multe ori pe paturile spitalului.

În cursul dimineții de luni, 12 iunie, la spitalul San Raffaele din Milano au sosit, cu mașini diferite, Paolo Berlusconi și, la scurt timp, copiii săi Marina, Eleonora, Barbara și Pier Silvio Berlusconi. Dintr-o dată, starea de sănătate a liderului Forza Italia s-ar fi înrăutățit brusc și a urmat decesul.

Silvio Berlusconi a fost de trei ori prim-ministru, fondator al Forza Italia și al unui imperiu de televiziune care a modelat imaginația națională timp de peste 20 de ani.

În luna aprilie a acestui an, fostul premier italian a fost tratat pentru o infecție pulmonară care avea legătură cu leucemia cronică cu care a fost diagnosticat.

Acesta a fost un miliardar extravagant, magnat al mass-mediei, care a ajuns la putere pentru prima dată în 1994 și a condus patru guverne până în 2011.

Cele mai recente activități ale lui Silvio Berlusconi au fost conducerea partidului de centru-dreapta Forza Italia, care a intrat în coaliție sub conducerea prim-ministrului Giorgia Meloni după alegerile din septembrie, când a fost el însuși ales în Camera superioară a Italiei, Senatul.

Comentarii Facebook