S-a dus să ia un credit, dar banca a refuzat-o. Motivul este INCREDIBIL


NatWest, o bancă din Marea Britanie, și-a cerut scuze şi a plătit daune compensatorii unei femei după ce un agent de credite a refuzat să îi accepte un împrumut, deoarece este vegană, relatează The Guardian.

O femeie a cerut în luna ianuarie un împrumut pentru a acoperi costurile unui curs de nutriţie vegană, dar NatWest a refuzat. ”I-am spus că sunt vegană”, spune femeia pentru BBC Radio Bristol. ”Apoi, funcţionarul mi-a spus că toate persoanele vegane ar trebui să primească un pumn în faţă”, continuă femeia.

Funcţionarul de la NatWest a susţinut că un grup de activişti vegani a desenat cu creta pe asfaltul din faţa casei sale. Bărbatul se simţea atacat personal de aceste desene, unele dintre acestea având mesajul ”prieteni, nu alimente”.

”Atunci când apelezi la o companie aşa de mare ca NatWest, nu te aştepţi să primeşti un astfel de răspuns”, afirmă femeia. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al băncii a prezentat scuze şi a descris comentariile făcute de angajat drept ”total nepotrivite”, conform Mediafax.

Femeia a primit daune compensatorii în valoare de 185 de lire sterline şi suma de 400 de lire sterline pentru cursurile de nutriţie vegană.

Comentarii Facebook