S-a aflat cauza morţii bărbatului de 40 de ani care a murit într-o piscină. Ultimele momente din viaţa lui au fost filmate


Mădălin, bărbatul de 40 de ani, care s-a înecat într-o piscină din  Târgu Jiu a făcut infarct. Este concluzia la care au ajuns medicii legiști, în urma efectuării necropsiei. 

Bărbatul se afla în apă, înotând aproape de capătul bazinului. Ultimele momente din viața sa au fost surprinse fără voie de o femie, care își filma soțul și copilul în timp ce se jucau în bazin. La un moment dat bărbatul dispare sub apă, fără ca cineva să își dea seama că s-a întâmplat ceva grav.

Ultimele momente din viața sa au fost filmate

Abia după trei minute se declanșează panica. Însă pentru Mădălin clipele au fost fatale. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. 

Bărbatul venise la piscină cu un prieten și erau deja de câteva ore acolo. În momentul în care s-a produs tragedia, în întregul complex, erau aproximativ 500 de persoane. În ciuda eforturilor, bărbatul nu a putut fi salvat. Mădălin abia împlinise 40 de ani. Venise de la câțiva kilometri distanță, din comuna Bălești, la piscina din Târgu Jiu.  


Comentarii Facebook