Regina frumuseții, desfigurată după operații estetice eșuate. Poza e greu de privit


O regină a frumuseții din Rusia a fost desfigurată de o procedură de chirurgie plastică care trebuia să o facă mai atrăgătoare.

Iulia Tarasevich, 43 de ani, a suferit o serie de intervenții chirurgicale în Krasnodar - un lifting facial, o blefaroplastie (operație la pleoape) și mini-liposucții - în urma cărora fața i s-a umflat. Iulia, care a participat la un concurs Miss Rusia unde a obținut locul 2, a declarat: ”M-am dus la medici cu o față frumoasă și sănătoasă. Am vrut doar să corectez câteva semne cauzate de îmbătrânire. Dar, din păcate, mi-am pierdut sănătatea”, a spus aceasta.

Medicii se apără și spun că femeia are o problemă genetică rară, care nu a putut fi depistată înainte și care i-a cauzat problemele.

Am cicatrici care s-au format în obraji după ce s-a rupt tot țesutul. Ochii nu mi se închid și nu pot zâmbi. Nu pot să-mi ridic buza superioară și o parte a feței este imobilă. Am mers liniștită la operație, în primul rând, pentru că toate analizele mele erau în regulă. În al doilea rând, pentru că am mai avut o intervenție plastică înainte de asta, am făcut rinoplastie, și decurs perfect, nu a fost nicio anomalie genetică”, a mai spus Iulia pentru Channel 1 Rusia.

Femeia a cheltuit încă 27.000 de dolari pentru a-și salva ochii de necroză. Afecțiunea genetică rară de care suferă Iulia se numește sclerodermie.

russian-2-1024x667.jpg

Potrivit Comitetului de investigație rus, cei doi chirurgi sunt cercetați pentru încălcarea legilor privind „siguranța vieții și a sănătății”. ”A fost dispusă o examinare medico-legală pentru a determina gravitatea vătămării”, a declarat un purtătorul de cuvânt al instituției.

Comentarii Facebook